7 Anledningar till att Barnens ledande ledare gör de bästa vännerna

7 Anledningar till att barns ministerier leder till de bästa vännerna som skrivits av Mimi Bullock – Uppdaterad 25 augusti 2015 Efter nästan tjugo år i barns ministerium kan jag ärligt säga

Skriven av Mimi Bullock – Uppdaterad 25 augusti 2015

Efter nästan tjugo år i barns ministerium kan jag ärligt säga att barnens mina ledare gör de bästa vännerna. Visst, jag har vänner som inte är inblandade i ministeriet, men några av mina besties är raka upp, döda barns pastorer. Och det är inte bara för att vi känner alla samma dyrkansånger eller för att vi alla tycker om att bjuda på valpar och avlidna familjemedlemmar (det är boningstid i barnkyrkan). Det är helt sant men min preferens är av andra skäl.

Barnens mina ledare är inte oroliga över vad folk tycker om dem – de kan skratta åt sig själva. De flesta är bekväma med vem de är och har inget emot att ha lite bra, roligt. (Vilket kan betyda en paj i ansiktet eller kyssa en gris.) Därför älskar jag dem och jag räknar mig med att vara med på den listan.

Jag tyckte att det skulle vara roligt att dela några specifika skäl till att barnens ministerier skapar de bästa vännerna.

  1. När jag går igenom något uppträder hon med den ultimata stressavlastaren – en låda med nya kritor och färgbok.
  2. Hon ringer mig när hon är på väg till leksaksaffären och ingen av oss har barn hemma längre.
  3. Alla mina födelsedagsgåvor kommer med godis och klassiska tecknade DVD-skivor.
  4. Vi hänger ut några helger, planerar barnens händelsehändelser medan vi tittar på Veggie Tales och våra favoritdisplay DVDS.
  5. Vi behandlar efter Halloween kostym försäljning som om de är Black Friday.
  6. När jag ber om bön, släpper hon omedelbart allt och ber för mig precis där på platsen. Hon känner till värdet av snabbt bönsvar.
  7. Min bästa vän har ett mjukt hjärta. Jag vet inte om det är för att hon jobbar så nära med barn eller för att hon bara är lydig mot Guds röst, men jag älskar det här om henne. Jag älskar att hon gråter när jag gråter, att hon skrattar när jag skrattar. Hon betyder så mycket för mig.

Om du har en barns tjänsteman, värderar du det förhållandet. Ingen är perfekt men jag kan säga att jag älskar min bästa vän. Enligt vissa är hon bara en barns pastor, damen som delar ut klistermärken och ber om boo-boos men det är bara vad de ser. När jag ser henne ser jag någon som älskar och tjänar Gud med hela sitt hjärta. Jag ser en jätte-slayer. Jag är tacksam.

Läs mer från Mimi genom att följa hennes blogg på Tools for Kids Church.

Relaterad

Skriven av Mimi Bullock – Publicerad 25 augusti 2015 Arkiverad under: Uppmuntran och Vision Senast uppdaterad 25 augusti 2015

Om Mimi Bullock

Mimi Bullock har tjänstgjort i ministeriet i över 15 år. Hon är författare till fyra böcker och hundratals barns undervisningstimer. Du hittar hennes arbete fullt av kreativitet och passion för barnen att känna Jesus personligen.

kommentarer

Härifrån med några av de bästa tankarna jag har läst om tjänande ledare och stora människor att ha i ditt liv!

Elaine S. Woart säger

Tack så mycket, dina resurser har varit en stor hjälp till vårt arbete. Gud välsigne Elaine

Like this post? Please share to your friends:
Föräldrar och barn
Lämna ett svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: