Min kyrka – av David

”Min kyrka” av David Skriven av Tony Kummer – Uppdaterad 29 september 2009 Här är ett annat inlägg av min 7-årige son, David: Jag går till kyrkan vid KALVARISKA BAPTISKA KYRKAN. Jag går till söndag

Skriven av Tony Kummer – Uppdaterad 29 september 2009

Här är ett annat inlägg av min 7-årige son, David:

Jag går till kyrkan vid CALVARY BAPTIST CHURCH.

Jag går till söndagsskolan. Min mamma är min lärare. Det är väldigt kul!

Jag går till helgedomen. Jag sjunger. Jag går till barnkyrkan …! Det är kul! Ibland stannar jag i helgedomen.

Relaterad

Skriven av Tony Kummer – Publicerad 11 december, 2007 Filed Under: Christian Parenting Senast uppdaterad 29 september, 2009

Om Tony Kummer

Tony Kummer är grundare och redaktör för ministerium-till-barn. Han är examen från Boyce Bible College (BA 2003) och har en magisterexamen från det sydliga baptistteologiska seminariet (MA in Children Education, 2008). Som en ordinerad pastor tjänstgjorde han i heltidsbarnsministeriet i 10 år innan han följde ett samtal till internationellt uppdragsarbete. Han har skrivit för Group Publishing, LifeWay och andra kristna förlag. Han är erkänd som expert på barns läroplan och konsulterar ofta för ledande VBS-producenter.

Like this post? Please share to your friends:
Föräldrar och barn
Lämna ett svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: